7. Dimenzija

Tečaj 7. dimenzija je nastal skozi mojo duhovno pot po kateri sem korakala v svojem času, kjer sem iskala sebe in odkrivala višjo resnico. Različni tečaji, ki so zaznamovali moj napredek in vso znanje, ki sem ga srkala iz enega do drugega izobraževanja. Veliko pridobljenega znanja sem začela uporabljati v vsakodnevnem življenju in si tako nabirala tudi vsak dan znova nove izkušnje.

Tečaj je sestavljen  iz 4rih sklopov, ki bodo potekali z mesečnim zamikom. Želim, da se vso znanje počasi zasidra v vas, da ga sprejmete in opazujete spremembe v vaših življenjih.

Ni zasnovan, po metodi certificiranih tečajev. Zasnovan je po tehniki, kako si izboljšati življenje in začeti živeti življenje svoje duše.

Kako se osvoboditi in izstopiti iz črede ovac, ki sledijo svetovnim trendom, kako pomagati samemu sebi in si tako izboljšati kvaliteto svojega življenja.

Po opravljenem tečaju boste postali mojstri samega sebe, svojih želja in  kvalitetnega življenja. Vedeli boste kdo ste in po kaj ste prišli na planet Zemlja. Ugotovili, da je v življenju popolnoma vse mogoče, tudi najbolj oddaljene sanje. Dobili boste potrdilo o opravljenem tečaju 7. dimenzija,  Sedaj vem kdo sem in kdo so oni!

1. Sklop

Najbolj pomembna za naš obstoj je ljubezen, ljubezen do samega sebe. Učili se bomo kako pridemo do nje in kaj je potrebno storiti, da se resnično začnemo čutiti, upoštevati in se ljubiti. Kako ugotoviti kakšne so naše blokade in vzorci, ki jih nosimo s seboj v našem življenju pa čeprav jih veliko ni naši ampak od naših prednikov. Kako narediti družinskim nesrečam konec in počistiti družinsko karmo. Kako se naučiti prečistiti in si dvigniti energijo. Kako se zaščititi pred nižjimi energijami, jih prepoznati in jih odstraniti iz svojega življenja.

Pomembno je, da prepoznamo obilje in ugotovimo zakaj ga k sebi ne privlačimo, od kje takšen zastoj?

Koliko vrst obilja imamo in kako ga prikličemo k sebi?

Kaj je naše ogledalo? Kako ga prepoznamo? Kako prepoznamo svoje lastne napake in vedenje, ki nam ne koristi?

Realizacija naših misli in želja. Kako si realizirati tisto, kar si resnično želimo. Kako zamenjati energijo,da ne privlačimo ljudi, ki nam škodujejo ampak le takšne, ki nas dvigujejo.

 

 

2. Sklop

V drugem sklopu bomo spoznali in se naučili osnov v duhovnosti , naučili se bomo zakone, spoznali bomo hierarhijo med bitji in se naučili tudi povezovati in komunicirati z njim ter tudi zdraviti.
 
Zelo pomembno je da jih spoznamo in postanemo z njimi na ti. Vsak angel je zadolžen za nekaj drugega, boginje med seboj imajo drugačne naloge, kot ravno tako tudi druga bitja … Ne smemo pozabiti tudi na naše pokojnike.
 
Okrepili in spoznali bomo naše nadčutne sposobnosti, kot so jasnovidnost, jasnočutnost, jasnoslišnost in jasnovednost.

 

3. Sklop

Zdravljenje z zdravilnim kodeksom, sistem ki zdravi celični zapis in tako odpravi izvor naših težav. Je eden od zdravilnih sistemov, ki je meni in mnogim zelo pomagal.

Spoznali bomo čakre in njihovo delovanje na naše telo, ter bolezni, ki jih vsaka čakra posebej manifestira, če čakre niso energetsko lepo pretočne in so blokirane.

Spoznavanje še drugih metod zdravljenja in sistemov ki vplivajo na naše energetsko telo.

 

 

4. Skop

Povezovanje z energetskim poljem, višjim jazom. Kako živeti življenje našega srca in ne življenja drugih. Kako odpraviti strah.

Spoznavali bomo tehniko menjanja vzorcev in odpravljanja le teh. Tehnike meditacije in kako z meditacijo vstopati v druge dimenzije.

 


Prispevek posameznega sklopa je 90€.

Prispevek celotnega tečaj je 360€. Če se plača v enkratnem znesku je 10% popust na celotno ceno.

 

Datum pričetka 1. sklopa (3. junij 2018)

Datum pričetka 2. sklopa (15. julij 2018)

Datum pričeteka 3. sklopa ( 12. avgust 2018)

Datum pričetka 4. sklopa (9. september 2018)

 

Datum pričetka 1. sklopa (16. september 2018)

Datum pričetka 2. sklopa (21. oktober 2018)

Datum pričeteka 3. sklopa ( 18. november 2018)

Datum pričetka 4. sklopa (9. december 2018)

 

 

 


Prijave na tečaj: 7 DIMENZIJA: lunalori.mavricnisvet@gmail.com 

 

Z nakazilom 40 Eur na TRR št. SI56 191465011997403, DEŽELNA BANKA SLOVENIJE d.d. , LunaLori, Indira Huzejrovič s.p., Mokrice 15, 1360 Vrhnika.

Namen: Tečaj 7 Dimenzija in vaše ime. Prijavnina (40Eur) se NE vrača (razen v primeru, če tečaj odpade). Preostanek se poravna na tečaju (lahko pa tečaj v celoti plačate že pred samo izvedbo na TRR račun).