Kako navežemo stik z umrlimi?

Rezultat iskanja slik za door in heaven

 

Največkrat se odločimo za komunikacijo kadar se s pokojnikom ne poslovimo v takšnem stilu kot bi si sami želeli in nas ta občutek neprestano spremlja. Kadar se spomnimo na pokojnika imamo slabo vest in cmok v trebuhu. V takšnih primerih zelo priporočam komunikacijo kajti po komunikaciji se boste zelo dobro počutili in kar je napomebneje izvedeli boste kakšno mnenje ima o vsem tem vaš pokojnik. Čisto vsakogar to zelo pomiri in se mi zdi, da ponovno zadihajo. Občutek slabe vesti izgine.

Nesreče in hitra nenadna izguba je ena od najbolj bolečih izgub, šok ki ga doživimo, in predno dojamemo kaj se je zgodilo lahko traja kar nekaj časa.

Najpogostejše vprašanje je. ” Kako se počuti, je ok? Je srečen/a?”

Komunikacijo lahko prvič izpostavimo približno po enem letu po izgubi. Duša se v dobi enega  leta opomore. Včasih lahko traja dlje ali pa tudi manj. V vesolju ni časa tako kot ga poznamo mi. Ko navežemo stik in vidim, da je duša videti še vedno utrujena ne nadaljujem komunikacije.

Seansa poteka v zelo sproščenem vzdušju. Kot če bi resnično skupaj vsi trije pili čaj. Čas se ustavi. Veliko je smeha in tudi solza.

Cena: 89€

Naroči se na svoj termin na lunalori.mavricnisvet@gmail.com