MEDIJSTVO

Pogovor z energijami, vaših pokojnikov

 

Začelo se je tako, da sem nekega večera po dolgem času ponovno lahko zaspala brez prižgane luči in televizije. Leta in leta sem se bala teme in predvsem sebe. Kadar sem bila sama in še v popolni temi sem občutila strah in tesnobni občutek, da sem mislila, da se moje življenje enostavno izteka. Po Theta Healing terapiji (terapija je zasnovana na menjanju pridobljenih vzorcev), sem ponovno lahko zaspala brez dodatne svetlobe in zvoka.

Naslednji večer, ko sem bila ponovno v temi in popolnoma mirna, so se mi začeli prikazovati obrazi ljudi, ki pa sem jih kar hitro povezala z umrlimi. Postavila sme jim vprašanje in vrnili so mi odgovor.  Še vedno nisem bila prepričana, dokler nisem sama predala sporočila ljudem, za katere so me prosili in jih še malo povprašala o sinformacijah, ki so mi jih pokojniki predali. Takrat nisem vedela, da je to mogoče, ni bila  moja realnost. Sedaj vem!

Medij je lahko popolnoma vsak in vsakdo ima ta dar. Tako kot marsikateri dar, ki je skrit v nas in samo čaka, da ga spravimo na plano. Razlika je v tem, da ga nekateri negujemo in živimo z njim. Je enostavno način življenja.

Nikoli se nisem sramovala povedati na glas, da se pogovarjam z umrlimi in da se v meni skriva “dobra čarovnica”. Želim priti še globje glede vseh sposobnosti, ki so nam dane in smo jih zatrli. Ko bi le vedeli kaj vse smo sposobni početi. Samo odločiti se moramo, da si to res želimo in tudi nekaj narediti za to.

Z odkrivanjem čarobnosti življenja z energijami sem prišla do odkritja, da življenje ne obstaja samo v našem fizičnem svetu. Sedaj vem, da sem šele s tem odkritjem začela resnično živeti! Predvsem pa uživam življenje in sem enostavno srečna, srečna brez kakršnega koli razloga. Preprosto srečna zato, da se lahko učim v učilnici Zemlja!

 


Želiš tudi ti komunikacije s svojimi pokojniki in njihovimi energijami?

Cena: 89€

Prijave: lunalori.mavricnisvet@gmail.com