Usui Reiki II

Reiki tečaj 2. stopnje je tako namenjen vse praktikantom, ki so že opravili 1. stopnjo Usui Reikija in predstavlja nadgradnjo moči energije na naše čustveno in mentalno telo. Saj tam večinoma leži marsikateri vzrok za naše fizične in psihične težave ter tegobe.

Moč energije se poglobili z dvema novima simboloma, Sei he ki in Hon sha ze sho nen in iniciacijo vanju, katera bo sprožila čiščenje vaših potlačenih energij čustev in energetskih blokad, katere so nastale zaradi negativnega razmišljanja o sebi in svetu.

 

Znanje bomo nadgradili:

– z učenjem dela na daljavo, kar zelo skrajša in poenostavi tehniko

– vzpostavili bomo stik  z Reiki vodniki, ki vam bodo pomagajo na vaši Reikijski poti

– spoznali bomo čakre in kakšen je njihov pomen za vsakdanje življenje- kaj pomeni če je katera čakra zaprta in kako prepoznati katera ne deluje pravilno.

– veliko bomo govorili o zdravem življenju, ki je pogosto zelo povezano tudi s kontruktivnim izražanjem naših čustev in misli ter spoznali osnove izražanja svojega notranjega dogajanja v pozitivni obliki.

Po opravljenem tečaju dobite tudi certifikat o opravljeni stopnji.

Tečaj vodim Usui, Samorogov, Imara in Kundalini Reiki mojstrica in učiteljica Indira Huzejrović.


 

Izpisani datumi za leto 2019 in 2020:

Usui Reiki 2. stopnja:

12. 10. 2019 (sobota)
  14. 12. 2019 (sobota) 

23. 2. 2020 (nedelja)


 

Cena: 91€.

Z nakazilom 30 Eur na TRR št. SI56 191465011997403, DEŽELNA BANKA SLOVENIJE, LunaLori, Indira Huzejrovič s.p., Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana.

Namen: Reiki tečaj, stopnja Reikija in vaše ime. Prijavnina (30Eur) se NE vrača (razen v primeru, če tečaj odpade). Preostanek se poravna na tečaju (lahko pa tečaj v celoti plačate že pred samo izvedbo na TRR račun).