Usui Reiki III. in IV.

Intenziteta energija se tako z vstopom v 3. in 4. ponovno poveča za 4-5x ter doseže področje intuicije in vseh ostalih zunajčutnih zaznavav. Posledica dovajanja te stopnje intenzitete energije je ta, da prihajate vedno bolj v stik s samim seboj in rezultati so hitrejši.

Reiki tečaj 3. in 4. stopnjo zajema poglobitev dela na sebi in kar je najpomebnje deluje na naše duhovno telo. Govorili bomo o poti k razsvetlenju, nasploh o poti v duhovnosti ter kako si z reikijem pomagamo ojačati vse čute in naše sposobnosti.

Kot odlična tehnika na tej poti je Reiki Transmisija, s katero se bomo spoznali in jo izvajali. Preko tehnike Reikija se bomo naučili energetsko očistiti svojo preteklost, kar nam bo pomagalo, da bomo imeli več osebne energije v današnjem času in da bomo bili manj obremenjeni z blokadami in negativnimi izkušnjami iz preteklosti in ne smemo zanemariti tudi samo rojstvo.

Ker tečaj zajema dve stopnji (3. in 4.) boste spoznali in bili inicierani v dva nova simbola- Dai-ko-mio in Ra-ku ter se naučili, kako znanje Reikija prenašati naprej, kako inicirati druge.

Po tečaju boste torej okrepljeni za dodatno znanje in možnost nadaljnega poučevanja reikija ter o mojstrstvu imeli tudi certifikat.

Tečaj vodim Usui, Imara in Kundalini Reiki mojstrica in učiteljica Indira Huzejrović.


Izpisani datumi za leto 2019 in 2020:

Usui Reiki 3. in 4. stopnja:

13.10.2019 (nedelja) 

15.12.2019 (nedelja) 

7.3.2020 (sobota)


Cena: 165€

Z nakazilom 40 Eur na TRR št. SI56 191465011997403, DEŽELNA BANKA SLOVENIJE, LunaLori, Indira Huzejrovič s.p., Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana.

Namen: Reiki tečaj, stopnja Reikija in vaše ime. Prijavnina (40Eur) se NE vrača (razen v primeru, če tečaj odpade). Preostanek se poravna na tečaja (lahko pa tečaj v celoti plačate že pred samo izvedbo na TRR račun).